Waarop moet je letten bij gebruik van Glijmiddelen:

Op de eerste plaats waar heb je het voor nodig. De meest voorkomende form is voor het prettiger maken van de sexervaring. Je keuze is reuze. Open een willekeurige sexshop en je weet niet waaruit je moet kiezen. Wat is belangrijk. Je wil op de eerste plaats dat het middel veilig is. Het mag zeker niet irriteren. Het moet goede glijeigenschappen hebben. Geen overdreven geurtjes bevatten en het moet duurzaam zijn. Daarnaast mag het middel niet de sterkte van een condoom aanpassen.

Siliconen glijmiddelen zijn absoluut veilig voor de seks. De moleculen van siliconen zijn vele malen groter dan die van de huid en kunnen hierdoor de huid niet binnen dringen. Het is veel langer werkzaam dan middelen op waterbasis en geeft geen irritatie. Het geeft de huid een zacht gevoel en is volledig geurloos.

Door deze eigenschappen is het ook zeer goed geschikt voor het aantrekken van latex kleding. Zeker als je het lange tijd wil dragen zul je geen schuurplekken op de huid ervaren. Veel fetishisten vinden het plakkende gevoel een erotische lading bevatten. Het rubber glijd over je huid wat de pasvorm nog beter ten goede komt. En na zo een heerlijk verblijf in je 2e huid is het ook nog eens zeer eenvoudig uittrekken. Geen gevecht met rubber dat maar lastig loskomt van je huid. Rubber kleding gaat meestal juist kapot bij het uittrekken. Met siliconen blijft er zelfs na heel lang dragen en transpireren een filmpje achter tussen de huid en je kleding. Het is een fabel dat siliconen de huid afsluiten. Vergeet niet dat siliconen de meest gebruikte productbasis is in de make-up industrie.

Siliconen zullen dus op zichzelf nooit gevaarlijk zijn maar er zijn veel fabrikanten die toevoegingen toepassen om meer volume te creƫren. Het is een zeer kostbare stof. Wij gebruiken het in de meest pure form die voorhanden is. Dat maakt dit product echt veilig in gebruik.

Het is af te raden om siliconen glijmiddelen te gebruiken op sexspeeltjes die siliconen bevatten. Als je dit niet zeker weet probeer het dan eerst op een stukje wat niet in contact komt met gevoelige plaatsen van het lichaam. Er zijn gevallen waarbij sexspeeltjes gedeeltelijk oplossen. Hierin zitten wel veel andere stoffen die voor een reactie met de huid kunnen zorgen.

Shine and Smile heeft jarenlange ervaring met glijmiddelen. Juist omdat ik er veel van gebruik voor mijn rubberpassie ben ik op onderzoek gegaan naar deze stof. Na een lange zoektocht en heel veel testen kwam ik uit op deze formule die ik nu met jou wil delen. Puur en voor een eerlijke prijs.

What should you consider when using lubricants:

To start of is the deciding what you use the product for.

The most widespread usage of lubricants is to have sex more pleasant and safe. The selection of lubricants is enormous.

Visit a random sexshop and the number of items and types is enormous, making it difficult to decide which product is most suitable for you.

But what is the paramount when considering lubricants? You would have to be certain that the product is safe to use and does not cause irritation or health issues. Next it should have proper sliding properties, the product should not have an obnoxious scent and it should be excellently sustainable in usage. Finally, the product should not alter the quality of the condom or any other rubber product.

Silicone lubricant are completely safe to use during sex. Silicones cannot penetrate through the skin due to the molecules being many times greater.